Volleybal bij de Rietvogels wordt beoefend door een enthousiaste groep sporters, met een mooie mix van dames en heren. Op dit moment (januari 2020) zijn er ca. 12 deelnemers van uiteenlopende leeftijden. Voldoende om elke week lekker te spelen en aan de hoge opkomst is te zien dat iedereen veel plezier beleeft aan deze wekelijkse sportavond.

Ook het jaarlijkse dorpenvolleybal-toernooi dat in mei wordt gespeeld op het sportveld naast de Gasterije wordt georganiseerd door de volleybalafdeling van de Rietvogels. Ook hier zijn de bovengenoemde teams uit de omliggende dorpen altijd vertegenwoordigd.

Sinds 2014 spelen we in de winterperiode (elk maand een keer, 6x per jaar) in een kleine recreatiecompetitie tegen SOTOZ (Oudemolen, Taarlo, Zeegse), Ous Kluppie – Annen en NON (Gieten). Ook in deze uitwisseling staan spelplezier en gezelligheid voorop bij alle deelnemende teams.
Daarnaast worden we jaarlijks in april door Ous Kluppie uitgenodigd voor een eindtoernooi; ook hier voert de gezelligheid en de sportiviteit de boventoon.

Vind je het leuk om eens mee te doen, bel of mail dan even met de contactpersoon van de Rietvogels of kom gewoon op een dinsdagavond naar het dorpshuis. Meer spelers of speelsters zijn nog altijd zeer welkom.

Plaats:                  dorpshuis de Gasterije
Tijd:                     elke dinsdagavond om 20.00 uur
Contactpersoon:    Ben Mulder, tel. 238033; email: b.m.mulder@gmail.com