Volleybal bij de Rietvogels: volop actie

Op maandag 1 mei werd het volleybalteam van de Rietvogels winnaar van een zaaltoernooi in Annen en op vrijdag 12 mei staat het jaarlijkse dorpentoernooi op het sportveld bij de Gasterije op het programma. Volop actie en veel speelplezier bij de volleyballers van de Rietvogels!

Elk jaar spelen de volleyballers mee in een kleine recreatieve competitie van 4 teams uit Annen (OKA), Gieten (NON), Taarlo (SOTOZ) en Gasteren (de Rietvogels). Deze competitie werd op maandag 1 mei afgesloten met een sportief en gezellig eindtoernooi in de sporthal in Annen. In de competitie kon ons jeugdige team geen potten breken, maar in het eindtoernooi gingen alle remmen los en werd er uitstekend samengespeeld. En met een prachtig resultaat! Alle 5 wedstrijden werden gewonnen, met klinkende cijfers. Ons geheim: speciale trainingen, vanaf begin maart, door teamgenoten Jannie en Remo!

Dat belooft nog wat voor het komende dorpentoernooi op vrijdag 12 mei, waar 8 teams aan deelnemen: 4 uit Gasteren (2 jongeren-teams en 2 van de Rietvogels), 2 uit Annen en de teams van SOTOZ en NON uit respectievelijk Taarlo en Gieten. Dit toernooi wordt gespeeld op het sportveld bij de Gasterije en begint om 19:00 uur.

Komt dat zien, komt dat zien: het wordt weer spannend, sportief en gezellig!

Heb je alsnog zin om mee te doen? Aanmelding van individuele deelnemers kan nog t/m maandag 8 mei. Dan word je opgenomen in een team van de Rietvogels of in een van de andere teams. Stuur even een appje naar Ben Mulder (M: 06-24428102).

Bestuur sportvereniging de Rietvogels: Klaasje, Isabel, Remo en Ben.