Pannenkoekenboerderij Brinkzicht viert vijfjarig jubileum

Beste dorpsgenoten,

Het is alweer 5 jaar geleden, mei 2018, dat wij in dit mooie dorp zijn komen wonen.
Het doel was het stokje over te nemen van de toenmalige eigenaresse van de Pannenkoekenboerderij Brinkzicht.
Vol goede moed gingen we aan het werk om deze droom te verwezenlijken.
Eerst een jaar in oude stijl maar al snel werden er plannen gesmeed om het restaurant meer toegankelijk te maken voor jonge gezinnen en om het een modern warm industriële uitstraling te geven.
Hiervoor hebben we beslissingen moeten nemen waar niet altijd iedereen blij mee was.
Zo hebben we afscheid moeten nemen van de toneelvereniging die al zoveel jaar hun voorstellingen in de pannenkoekenboerderij speelde maar gelukkig een prachtig onderkomen heeft gevonden in het dorpshuis.

Na 1,5 jaar brak corona los, het restaurant werd een afhaalrestaurant en door vele van jullie werden we gesteund waarvoor we jullie heel dankbaar zijn.
De verbouwingswerkzaamheden van de boerderij kwamen, door sluiting van de horeca, in een stroomversnelling en het restaurant kreeg langzaam de uitstraling die we voor ogen hadden.
Nu zijn we inmiddels 5 jaar verder en hebben we de zaak nagenoeg op orde. Nog midden in de energiecrisis maar gelukkig met de Corona epidemie achter de rug ligt de focus nu op de toekomst.
We hebben de eerst 5 moeilijke jaren overleefd en hopen hier nog vele jaren de lekkerste pannenkoeken voor jong en oud te mogen bakken.

Wij zijn blij dat we deze stap hebben genomen en nu deel mogen uitmaken van Gasteren.
Wij willen iedereen bedanken die ons de afgelopen 5 jaar door dik en dun, tijdens de opstart, de verbouwing en meerdere lockdowns, heeft geholpen en gesteund.

Nogmaals bedankt!

Arno, Jeanine, Ramon en Femke en het gehele team van Pannenkoekenboerderij Brinkzicht