Samen Warm de Winter Door

Samen Warm de Winter Door’ zorgt deze winter voor warme maaltijden

Wat is er leuker dan gezellig samen eten? Zeker in de koude en donkere wintermaanden, die voor de deur staan. Het is nu tijd om het binnenshuis warm en gezellig te maken door samen, warm te eten!

De Energie-transitiewerkgroep, het Dorpshuis en Gasteren Goed voor Elkaar hebben de handen ineengeslagen en de werkgroep ‘Samen Warm de Winter Door’ gevormd. Deze zal gedurende de winter twee keer per maand een lekkere warme maaltijd verzorgen in het Dorpshuis.

De eerste keer is op zaterdag 12 november om 12 uur meteen na de Besparingsbijeenkomst. Dan kunt u genieten van verschillende soorten soep en broodjes, die klaargemaakt zijn door enthousiaste koks uit het dorp.

De volgende keer wordt er een warme maaltijd geserveerd op donderdagavond 24 november 18.00-20.00 uur. Op zaterdag 10 december om 12.00 – 14.00 uur staat er weer soep met broodjes op het programma.

Voor deze maaltijden hoeft u niet te betalen. We hebben voor dit initiatief subsidie gekregen.

U kunt zich opgeven bij energie-transitie@ingasteren.nl . Ook zal er zaterdag 12 november een lijst klaarliggen waarop u zich al kan aanmelden voor 24 november.

Aanmelden kan tot 20 november (voor donderdag 24 november) en tot 4 december (voor 10 december)

Dan weten we op hoeveel mensen we kunnen rekenen.