Juist nu is Gasteren Goed voor Elkaar er voor u

In verband met de coronaviruscrisis heeft Gasteren Goed voor Elkaar moeten besluiten de Huiskamerbijeenkomsten tot nader order op te schorten. Maar juist in deze tijd, waarin we contact met anderen zoveel mogelijk moeten mijden en veel voorzieningen niet normaal functioneren, kan behoefte ontstaan aan wat extra ondersteuning. Een bezoekje thuis, een goed gesprek, vervoer om medicijnen af te halen, boodschappen (laten) doen, etc.

Daarom laten we hierbij weten dat ook in deze bijzondere omstandigheden onze vrijwilligers van de vervoerservice en de klussendienst u graag helpen. Een telefoontje naar 06-20122349 of een mailtje naar gasterengoedvoorelkaar@ingasteren.nl is voldoende. Uiteraard houden we rekening met uw wensen om besmettingsrisico’s voor u en onze vrijwilligers te minimaliseren.

Veel mensen zullen de komende tijd zoveel mogelijk moeten thuisblijven en minder bezoek kunnen ontvangen. Voor wie thuis af en toe eens een praatje wil maken met dorpsgenoten, of vragen heeft op welk gebied dan ook, gaat Gasteren Goed voor Elkaar een tijdelijke Whatsappgroep in het leven roepen. Als u daar aan deel wilt nemen kunt u zich aanmelden via hetzelfde telefoonnummer of e-mailadres als hierboven.

We hopen dat iedereen gezond blijft en dat u ons weet te vinden om ongemakken die met deze crisis gepaard gaan weg te nemen.