Glasvezel: de oudste en de jongste deelnemers

De werkgroep glasvezel Gasteren heeft zaterdag 15 december de oudste en de jongste deelnemers uit het dorp even in het zonnetje gezet, als dank voor hun deelname.

 

 

 

 

 

 

 

 

Anna Vedder meldde zich, ondanks haar hoge leeftijd (91) en geholpen door haar dochters, spontaan aan voor snel internet. Ze puzzelt nog graag elke dag via iPad en krant en dat wil ze nog lang blijven doen.

Anna woont nog steeds zelfstandig in haar eigen huis, dankzij hulp van buren, haar kinderen en thuiszorg en daar ze is erg dankbaar voor. Ze is zeer enthousiast over dorpsinitiatieven, zoals ‘Zorgzaam Gasteren’ en het glasvezelproject en daar wil ze graag gebruik van blijven maken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Robert Bonder en Mark Pieters bouwen samen en geheel in eigen beheer een dubbel woonhuis aan de Bosakkers. Een geweldige onderneming, alleen mogelijk door alle hulp van familie en vrienden.
Het is heel hard werken, elk uurtje in de vrije tijd wordt aan de bouw besteed. Daardoor was er weinig tijd voor glasvezel-uitzoekwerk. Maar een nieuwe duurzaam huis, volledig energie-neutraal, zonder glasvezel kan natuurlijk niet. Ze waren snel overtuigd. Mark, Robert en alle helpers: heel veel succes met de bouw!