Statiegeldflessen voor het goede doel

Hallo allemaal!

Ik ben Iris van Rijswijk en ben finalist Miss Beauty of Drenthe. Tijdens mijn traject van de missverkiezing ga ik geld inzamelen voor de LINDA.foundation.

1 op de 9 kinderen in Nederland groeit op in armoede. Dat kan betekenen dat je niet kunt sporten, geen lekkere warme jas hebt en nooit op vakantie gaat. Omdat kinderen nooit verantwoordelijk zijn voor de financiële problemen maar er wel onder lijden, willen wij ze een steuntje in de rug geven.

De LINDA.foundation heeft als doel om cadeaukaarten te geven aan gezinnen met kinderen die zich in een financieel benarde positie bevinden. Dat gebeurt in de vorm van een pakket met bonnen voor Albert Heijn, Hema, Intertoys en C&A waarmee gezinnen lekker kunnen eten, een cadeautje in de schoen kunnen krijgen en een feestelijke outfit kunnen dragen tijdens bijvoorbeeld de kerstviering. Voor meer informatie kijk op https://www.lindafoundation.nl/.

Om hier een bijdragen aan te leveren ga ik in de week van 28 februari tot en met 6 maart langs de deuren om statiegeldflessen te verzamelen. Hopelijk wilt u net als ik hieraan bijdragen en uw statiegeldflessen bewaren. Mochten we elkaar niet hebben getroffen en wilt u wel graag uw lege flessen doneren, dan kunt u contact opnemen via e-mailadres ivanrijswijk@live.nl. Dan kom ik de flessen alsnog bij u ophalen.

U kunt zelf ook een donatie doen op https://www.actievoorlindafoundation.nl/actie/iris-van-rijswijk of scan de QR-code met de camera van uw mobiel.