Rianne Reinders loopt de Alpe d’ Huez op met Gasterse Euro’s

Rianne Reinders wandelt 7 juni 2018 in de strijd tegen kanker naar de top van de Alpe d’ Huez, de Nederlandse berg. Dat betekent een wandelafstand van zo’n 14 kilometer en daarbij een hoogte overwinnen van meer dan 1.000 meter. Het stijgingspercentage ligt tussen de 7% en 14%. Automobilisten die wel eens met een caravan in de bergen hebben gereden, weten dat dat voor een auto al zwaar is. De wandeling maakt onderdeel uit van “Opgeven Is Geen Optie”; deze actie is met name bekend door de vele racefietsers die ZESMAAL de berg beklimmen. Omdat wandelen erg moeizaam is en wandelaars de berg niet kunnen “afrollen” zoals fietsers dat doen … geldt voor hen dat éénmaal de berg op voldoende is.

Om deel te mogen nemen aan deze barre uitdaging, moeten deelnemers sponsoren werven en €2.500 “meenemen”. Rianne doet daarbij een beroep op haar eigen netwerk en dat van Gasteren. Veel dorpsgenoten hebben inmiddels individueel een storting gedaan. Tot nu toe heeft Rianne de volgende, succesvolle publieksacties in Gasteren gehouden:

  • Lege Flessen: € 367,25
  • Kniepertjes Actie: € 156,00
  • Paasbrunch: € 615.

Op 2 april 2018 bedroeg de tussenstand € 2.143,25. Voor een totaaloverzicht van alle donaties kunt u doorklikken naar <Opgeven Is Voor Rianne Geen Optie>… en misschien daar zelf een donatie doen … waar al veel dorpsgenoten gebruik van hebben gemaakt.

Op  <https://www.opgevenisgeenoptie.nl> vindt u meer informatie over deze geweldige actie.