Ontdek een fraaie tuin in Gasteren


Welkom bij Wilma Dijk uit Gasteren op zaterdag 2 & 9 september

Een tuin vol prachtige, kleurrijke en insektvriendelijke bloemen en planten. Of regenwater opgevangen in een wadi of regenton. Wie zijn tuin wil veranderen in een fijne plek voor mensen en dieren, kan op zaterdag 2 en zaterdag 9 september 2023 een duurzame voorbeeldtuin bezoeken. Tijdens de Tuin & Klimaat Route stellen tuineigenaren hun tuin open voor bezoekers.

 

 

 

 

 

 

 

 

Natuur en leefbaarheid zijn voor mij belangrijk en ik combineer nut met schoonheid” vertelt Wilma Dijk die in Gasteren aan de Oudemolenseweg 13 woont.

Ik laat jullie graag kennismaken met welke kleine ingrepen je al veel kunt doen om de biodiversiteit en duurzaamheid te vergroten

Bloeiende balkons en moestuinen
Bezoekers horen tijdens de open dagen wat bijvoorbeeld de voor- en nadelen zijn van bepaalde maatregelen, hoeveel tijd erin gaat zitten en wat het kostenplaatje is. Ook is er ruimte om vragen te stellen en onderling informatie uit te wisselen.

Aanmelden
Meer dan 50 tuinen in heel Nederland doen mee aan de Tuin & Klimaat Route. Meer informatie en een overzicht van alle deelnemende tuinen is te vinden op www.tuinenklimaatroute.nl. Via deze website is het ook mogelijk om je aan te melden voor een bezoek aan de tuin van Wilma.