Moord in de Meterkast

Foto uit eerdere voorstelling

Op zaterdag 8 februari brengt Toneelvereniging Amicitia ‘Moord in de Meterkast’ op de planken geschreven door Just Vink. Woensdag 5 februari vindt de generale repetitie plaats.
Aanvang 20.00 uur.
Plaats: Pannenkoekenboerderij Brinkzicht.

Als twee zussen, Lieze en Lotte, denken dat ze niet langer in het huis van pappa kunnen wonen, kunnen er vreemde dingen gebeuren. Gelukkig is er wel meneer Kersjes, de steun en toeverlaat van Lieze. Hij zal wel even zorgen dat alles goed komt met die stop die steeds springt. Hij heeft immers een boekje waarin staat hoe dat moet? Toch is nichtje Corrie niet helemaal gerust, misschien toch dat bejaardenhuis? Corries vriendin werkt bij de politie en dringt erop aan dat er maatregelen genomen worden. Nu heeft ze het wel toevallig net even druk om een pas ontsnapte moordenaar te vinden.
Lieze en Lotte lossen het zelf wel op. Ze hebben een grote puzzelkist, waarin alle problemen kunnen verdwijnen.

Met deze voorstelling komt een eind aan een lange traditie. Pannenkoekenboerderij Brinkzicht wordt verder verbouwd. Daarmee verdwijnt het podium uit het restaurant. Met ingang van volgend toneeljaar biedt Dorpshuis de Gasterije ruimte aan Amicitia.