Informatiebijeenkomsten Glasvezel

* Woensdag 19 oktober: laatste informatiebijeenkomst in Loon *

Begin oktober wordt er een aantal informatiebijeenkomsten gehouden over de aanleg van het glasvezelnetwerk in ons ‘Glas van Aa tot Hunze’-gebied.
De bijeenkomsten worden verzorgd door de plaatselijke werkgroepleden, in samenwerking met de stuurgroep en met de coöperatie Glasvezel Noord. Er wordt informatie gegeven over hoe u zich kunt aanmelden, wat de mogelijkheden zijn van de abonnementen, wat het lidmaatschap van de coöperatie inhoudt etc.. Ook zullen de providers NetVisit en PLINQ zich presenteren.
Iedereen is van harte welkom; kies de datum en de plaats die u het beste past. Er is volop gelegenheid tot het stellen van vragen.
Alle bijeenkomsten beginnen om 20.00 uur.

  • Maandag 10 oktober, Zuidlaarderveen, dorpshuis de Zaandorre, Dorpstraat 28A, 9474PD
  • Woensdag 12 oktober, Schipborg, dorpshuis, Borgweg 15, 9469PE
  • Donderdag 13 oktober, Anloo, dorpshuis, Kerkbrink 2, 9467PH
  • Woensdag 19 oktober, Loon, Herberg van Loon, Gasterenseweg 1, 9409TJ

Op zaterdag 15 oktober is er een informatiemarkt in ons eigen dorpshuis de Gasterije in Gasteren, tussen 10.30 uur en 12.30 uur.
Deze bijeenkomst is iets anders van opzet dan de avonden: het is een vrije inloop, vooral bedoeld om al uw vragen te kunnen stellen aan stuurgroepleden  en vertegenwoordigers van de coöperatie. Helaas kunnen de providers NetVisit en PLINQ er niet bij zijn, maar al hun informatie is wel beschikbaar.