Glasvezel: nog een scorebord in het dorp

Twee scoreborden voor glasvezel, en nog verschillend ook? Dat is vast uw eerste reactie bij het zien van het nieuwe glasvezel-scorebord naast het huis van de familie Reinders.
We leggen het graag uit.

Het scorebord op de Brink waaraan u ondertussen gewend bent toont het aantal aanmeldingen voor Gasteren. Dit staat sinds 21 november op meer dan 55. Volgens afspraken met de andere dorpen is onze taakstelling: 81, dus het gaat zeer goed. Naast de 55 inschrijvingen hebben we nog meer dan 30 toezeggingen voor deelname van dorpsgenoten die nog tussen de providers moeten kiezen of die bezig zijn met hun aanmelding.

Op het scorebord op het erf van de familie Reinders staat het percentage aangeven voor ons hele Noordoost Drenthe-gebied. Ondertussen staat dit op 16% en elke dag komt er minstens een procent bij. Dus een mooie gestage groei. Als dit zo door gaat halen we ons percentage van 45% op 17 december!

Wilt u zich aanmelden, maar heeft u nog vragen?
Neem dan contact op met een van onze werkgroepleden, en als zij er niet uitkomen verwijzen zij u graag verder naar de juiste kanalen.

Een mailtje naar Glasvezel@InGasteren.nl en u krijgt een vlotte reactie van ons.

Meer weten over de voor- en nadelen van glasvezel? Kijk dan eens naar dit filmpje, gemaakt door Ronald Lutjes uit de Groeve,

Werkgroep glasvezel Gasteren.