Glasvezel: Inloopbijeenkomsten en andere hulp

We merken dat veel dorpsgenoten graag mee willen doen aan het glasvezelproject, maar het kiezen tussen de providers is soms lastig en er zijn veel praktische vragen.
De Gasterense werkgroepleden willen u graag helpen bij het invullen van de aanmeldingsformulieren of door het beantwoorden van uw vragen. Kunt u wel hulp gebruiken, stuur dan een mailtje naar de contactpersoon in uw straat of loop even bij hem/haar langs.

Contactpersonen:
De Gasterense werkgroep bestaat uit 7 leden, met onderstaande verdeling over de straten; als u meer wilt weten zoek dan in eerste instantie contact met de betreffende werkgroepleden; zij helpen u graag verder.

–    Oosteinde: Otto de Boer, email: lindenhof19@hotmail.com
–    Westeinde: Anetta Boonstra, email: anettaboonstra@online.nl
–    O.M.-weg en Schipborgerweg: Martien van der Pol, email: pollgast2@gmail.com
–    Zandkampen en Bosakkers: Okke Jan Ottens, email: o.j.ottens@live.nl
–    De Hoek: Arnold Tang (email: arnold1958tang@gmail.com)
en Meindert Krijnsen (email: m.krijnsen@planet.nl)
–    Gagels en Brink: Ben Mulder, email: b.m.mulder@gmail.com

In de afgelopen dagen zijn er 2 inloopbijeenkomsten geweest in dorpshuis de Gasterije, een op maandag 14 en een op woensdag 16 november. Deze bleken zeer effectief; we hebben verschillende dorpsgenoten kunnen helpen. Dit heeft geresulteerd in een flink aantal aanmeldingen en toezeggingen om mee te doen.

Praktische tips.

We hebben gemerkt dat er dorpsgenoten zijn die aarzelen om mee te doen vanwege allerlei kleine praktische bezwaren. Deze aarzeling is niet nodig; bijna al deze punten zijn meestal vrij eenvoudig op te lossen, makkelijker dan u denkt. Daarom alvast een paar praktische tips: klik hier.