Digitaal Café weer in de bibliotheek Annen

Je kunt weer naar het Digitaal Café in de bibliotheek Annen!
Heb je vragen over het gebruik van de laptop, telefoon of tablet? Onze medewerkers helpen je hier graag bij. Daarnaast kun je vragen te stellen over de digitale dienstverlening van de bibliotheek, zoals het downloaden van e-books, het gebruik van de website en diverse apps. Tijd: elke maandag van 14.00 – 16.00 uur. Je hoeft geen afspraak te maken.

Computercursus Klik & Tik
Wil je graag leren werken op de computer? Dat kan in de bibliotheek! Je volgt de cursus in een kleine groep. Je kunt ook thuis zelf verder oefenen. De cursus bestaat uit 5 lessen van 2 uur. Je krijgt wekelijks op dinsdag les in de bibliotheek, Kruisakkers 41 te Annen. Data: 11 oktober t/m 8 november Tijd: 9.30 – 11.30 uur Meer informatie en opgave: 088-012 82 95 of in de bibliotheek.

Computercursus Aan de Slag met je DigiD
Heb je al wat ervaring met de computer en wil je nog meer leren over het werken met de sites van de overheid? Doe dan mee met deze cursus. Aanmelden kan via de website van de bibliotheek: www.bibliotheekannen.nl.

Waarom Klik & Tik?
Of je het nu leuk vindt of niet: het internet wordt steeds belangrijker. Wil je iets kopen, informatie krijgen, een vakantie boeken, je bankzaken regelen; het gaat allemaal en steeds vaker via het internet. Maar niet iedereen is al even handig met de computer en het internet. Zou jij er wel wat behendiger in willen worden? Dan is de cursus Klik & Tik iets voor jou. Met de cursus Klik & Tik leer je werken met computers en internet. Je volgt de cursus onder begeleiding in de bibliotheek en zelf vanuit huis.

Waarom Digisterker?
Aan de slag met je DigiD Contact en zakendoen met de overheid gaat steeds vaker via internet. Bijvoorbeeld het aanvragen van een uitkering of het verlengen van je rijbewijs. Best lastig als je nog niet zo handig bent met internet. Met de cursus Digisterker leer je zelfstandig gebruikmaken van de online service van de gemeente Aa en Hunze, het UWV en de Belastingdienst.