Opening Outdoor Vision

Wanneer:
15 juni 2018 @ 16:00 – 17:30
2018-06-15T16:00:00+02:00
2018-06-15T17:30:00+02:00
Waar:
Sportsvision
Westeinde 5
9466 PG Gasteren
Contact:

Misschien heb je het al meegekregen op de site en Facebook van Sportsvision; hun trainingslocatie is uitgebreid met een uniek concept: Outdoor Vision!
15 juni is er een feestelijke opening door Ronald & Michel Mulder waarvoor iedereen van harte is uitgenodigd.
Karin Mulder van RTV Drenthe is gastvrouw van deze middag.

Wat is Outdoor Vision? Outdoor Vision is een unieke trainingsmogelijkheid voor elk niveau. De trainers bij Sportsvision zorgen ervoor dat iedereen voldoende uitdaging krijgt binnen zijn of haar mogelijkheden. Outdoor Vision wordt aangeboden in cursusvorm van 8 tot 10 trainingen, verdeeld over het jaar. Door de inrichting van Outdoor Vision kan er heel specifiek en functioneel getraind worden.

Je kent Sportsvision als het kleinschalige test- en trainingscentrum op een unieke locatie in Gasteren en 23 jaar sportbegeleiding van kruk tot crack. Volgens eigenaar Johan Boonstra ook de kracht van zijn centrum: “Door de kleinschaligheid bieden we persoonlijke aandacht en begeleiden we iedereen op maat. Onze sporters worden hier gehoord en gewaardeerd”. Sportsvision richt zich op de gezondheids-, sportieve-, wedstrijd- en topsporter. Intake gesprekken, fysieke screening en personal trainingen leiden tot een persoonlijk beweegplan/schema. Ook kunnen sporters van elk niveau online begeleiding krijgen via TrainingPeaks. Daarnaast raakt zijn agenda ook steeds voller met personal trainingen, mensen die kiezen voor een blijvende persoonlijke coaching.
Maar Boonstra werd met name bekend door zijn betrokkenheid als inspanningsfysioloog bij diverse professionele schaatsteams. Met regelmaat zijn er Europeese-, wereld- en zelfs Olympische kampioenen die bij hem komen voor testen, coaching en trainingsadvies. Met de uitbreiding van het dienstaanbod verwacht Boonstra een nog breder publiek aan te trekken en nog specifiekere trainingen te kunnen bieden.

Datum: 15 juni 2018
Locatie: Sportsvision, Westeinde 5, 9466 PG Gasteren
Informatie: www.sportsvision.nu
Speciale gasten: Ronald & Michel Mulder
Tijd: 16:00 – 17:30 uur
Aanmelden is niet nodig.
Mail voor vragen naar Sportsvision@online.nl